Udtalelser

Jeg fandt vejen igen!

“Via mit firma fik jeg mulighed for at gå i et forløb hos Kira. Her fik jeg indsigt i de gamle handlemønstre, som blokerer for at jeg kunne finde mig selv. Eftre min mands død, var jeg forvirret, min krop gjorde ondt og jeg mistrives på mit job. At Kira samarbejder med læge og samlet giver handleplan for varige resultater, er helt unikt. Jeg er dybt taknemmelig for forløbet. I dag har jeg fået en kæreste og stortrives på mit job. Kira har lært mig så meget om mig selv.”
Hanne Vendelbo, Salgsansvarlig

Skilsmisse – da jorden forsvandt under mig!

“Da jeg stod i den sværeste tid midt i skilsmisse fra min ex.kone og følte at jeg ingen vegne kunne gå – blev jeg henvist af en bekendt til at kontakte Kira. Jeg var noget skeptisk, men at hun første gang ramte så klart ind i de mønstre, som har gjort jeg har kæmpet og gjort mig blind og handlingslammet, var spot ond. At hun samtidig kunne finde vejen for mig, behandle og sætte en fysisk handleplan ind, er helt anderledes.”
Jens far til 2

Jeg er et søgende menneske, og leder efter den bedste udgave af mig selv.

Og retning i livet. Nærmest ved et tilfælde hørte jeg om Kira, og hvad hun havde hjulpet andre med. Jeg tænkte: “hvorfor ikke?” og har gennemgået et forløb, som har rykket og flyttet min bevidsthed længere end jeg havde troet om mig selv. Hendes samarbejde med andre f.eks. læge Naturlægen i Århus, gør, at forløbet er yderst kvalitet og niveau. Jeg har lært at det man indtager har stor indflydelse på humør og energi. At motion er en meget vigtig faktor i ens velbefindende. At man ikke kan ændre fortiden, men lære at navigere efter hvad livet har budt én. Mine børn er gladere for mig nu, hvor de kan mærke en forandring. Og de vil rigtigt gerne snakke med mig om de ting der kan drille i livet. Jeg er blevet bevidst om, at der er mennesker der ser mig som et forbillede. Og det styrker tanken om at tage skridtet og få skrevet min historie i bogform. Med hvad det indebærer af blot-telser af mine følelser og privatliv. .. Og allervigtigst – jeg har fået øje på mine kompetencer og tillader dem nu at folde sig helt ud”
Peter Neumann, Salgskonsulent i fødevareindustrien

Forløbet hos Kira blev min redning.

“Efter skilsmisse, opstart af firma og udsigten til ny partner – havde jeg fuldstændig mistet fodfæstet og virkelig havde brug for at få belyst hvad jeg stod i og gerne ville hen i mod til. At få sparring, guidning af 3 synsvinkler gav den dybde jeg havde søgt. Selvom processen har været intensiv, så mærker jeg tydligt at jeg er på min vej, og at jeg nu kan se, de udforinger jeg står i, er konsekvenser af mit eget undertrykte behov. Jeg kan mærke at om kort tid kan omverden se, hvor meget jeg står i mig selv både privat og professionelt. En af de største læringer og transformation jeg har lært gennem AURUM, er at mærke og handle på min intituion – jeg tør virkelig gå med min mavefornemmelse – kan langt hurtige skelne mellem hvad der støtter mig positivt og hvad der holder på min egen vækst. I dag kan jeg slippe tanker, mennekser, ting, som kunne dræne mig i flere dage, til at flyde med, hvad der føles rigtigt for mig. Hver gang jeg har talt med en af jer, har jeg mærket energien vende til kæmpe overskud, håb og troen på, at vejen jeg går er den helt rigtige. At I kobler personlig, familiemæssig og firma/karrieremæssige sammenhænge og ser, hvordan mønstrene hænger sammen – er simpelthen den største FORSKEL.“
Helle Justesen, Ejer af Urban Nature

Jeg merkede at jeg gjerne ville utvide min undervisning til noe mer enn det jeg var i gang med.

“Jeg erfarte mer og mer en forbundethet og mening på et dypere plan, og jeg ville gjerne ha det med inn i min karriere. Jeg hoppet på AURUM flyet da det kom flyvende forbi. Jeg lytter mer til min krop og dens behov. Jeg mediterer mer. I mit mindset har det begyndt at synke inn en dyb tillid. Hvis jeg blir tatt av egoets worst case senarios tar det ikke så lang tid lenger før jeg er tilbake, hjemme i meg selv. I dag nærer jeg mit hjerte, er i fuld kontakt med at forstå andres overbevisninger, har blokeret for mit eget flow, så. min forretning, min kreativitet, var slukket. Nu mærker jeg dyb, dyb forandring, som smitter af i mine kurser, og min forretning vokser stille og roligt ud over landet.
Kari, Norge, ejer af Movinguniverse

Forløbet, har løftet mig privat og i min virksomhed

“At få sparring af 3 forskellige kompetencer, betyder langt større indblik og bevidsthed. Det har givet mig en dyb forståelse af, hvordan mine mønstre fra fortiden har smittet af ind i min relation til partnere, mine børn og i min måde at drive firma. At få Jeres forskellige vinkler ind omkring udfordringer, er helt unikt. I supplere hinanden så jeg både har arbejdet med følelser, de fysiske problemer i min krop, og hvordan det påvirker min egen vækst. Jeg har lært at synke ind i mig selv, åbnet op for min egen skaberkraft, min spiritualitet. Jeg har lært så meget om kostens påvirkning af følelser og påvirkning af personligheden. Jeg hviler langt mere i mig selv. Kan mærke at jeg har dage og nætter, hvor der ingen stress er tilstede andet en sund virke. Jeg har fået mit professionelle WHY koblet sammen med mit hjerte, så jeg nu går ud i verden som et samlet menneske. Efter en hård skilsmisse, retsager omkring børn – tør jeg nu manifestere en kommende partner, som jeg ønsker at dele livet med – det er stort.”
RIKKEØ, Ejer af Bedrebalance

Få 15 % på

første setting

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.