Hvorfor kan jeg hjælpe dit barn!

Børn og unge, har altid været mit interesse område. Deres unikke og uspolerede tilgang til livet, med drømme og håb, er essentielt, for samtalen.

Men verden er i dag højhektisk og de mange impulser fra sociale medier, krav i skole og uddannelse m.m. kan tage pusten fra mange, og skabe grobund for tvivl, usikkerhed, tankemylder, lavt selvværd, dårlig søvn, og en følelse af at være dybt ensom. Alt sammen, som dræner for den sunde energi og udvikling. 

Derforuden, kan vi ikke skåne børn og unge for livets ydre påvirkninger forældre, som rammes af stress, angst eller depression, eller misbrug, fyring, sygdom, skilsmisse eller død. Det påvirker barnet. Nogle kan håndtere det og finder balancen, mens andre udviser en adfærd, som man som forældre kan have svært ved at gennemskue.

Andre børn er igennem opvæksten udfordret, uden du lige kan sætte en finger på det! Har du mistanke om at dit barn har en uopdaget diagnose, eller bare i tvivl, så kan du som forældre også henvende dig. 

kontakt mig her for en GRATIS afklarende samtale indenfor 24 timer

Nedenstående er eksempler, som du måske har oplevet hos dit barn.

OBS: Er du som forældre udtrættet at kæmpe med systemet?Så kan du have brug for en fagligt kvalificeret person, som kan oplyse, beskrive og holde boldene i luften, for Jer, som familie, for at komme i hus, med rette indsats for at Jeres barn, igen kommer i balance og trives! Som du kan læse under samarbejde, tilbydes der faglig stærke eksperter, på forskellige områder, som jeg samarbejder med, hvis jeg observerer diagnoser eller lidelser, som kræver lægelig rådgivning. Alle har de en klinisk uddannelse koblet med et helhedssyn. 

Da jeg er tidligere har arbejdet i skoleledelse, kender jeg vejen, kommunikationen både skriftligt og mundtligt, for at åbne døre og iværksætte støtte. Derfor tilbyder jeg at deltage i møder med skole, psykiatri, uddannelse m.m.

Der kan ved individuelle aftaler udarbejdes skriftlige pædagogiske psykologiske beskrivelser, som kan bruges til egen læge, kommune, psykiatri m.fl.

Jeg samarbejder både med offentlige og private indsatser.

 

Få 15 % på

første setting

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.