Udtalelser

“Kira har gjort en kæmpe forskel for vores datter, og vores familie. Vi havde inden vi mødte Kira, kæmpet med skole, uddannelse og den lærerplads, vores datter havde. Vores datter er kærlig, men temperament og en misbrug. Kira fik hende beskrevet og på trods af misbrug igennem udredning og samarbejdede hele vejen igennem med socialforvaltning, psykiatri, familie og misbrugskonsulent, samtidig med hun støttede vores datter og familien. Vi var aldrig landet der, hvor vi er i dag uden Kira”
Signe – mor til datter på 23 år
“Ingen psykologer har kunnet nå så tæt ind på livet af vores datter. Efter 3 grundige samtaler og observationer samt samtale med efterskolen, kunne vi med en skriftlig pædagogisk psykologisk redegørelse komme igennem til vores læge, videre til Risskov, hvor vores datter fik diagnosen atypisk autisme, som vi har kæmpet for i 7 år. Risskov var imponerede over de observationer Kira kunne beskrive, på trods af de allerede havde set vores datter flere gange. I dag er vores datter udeboende med den bedste kommunale hjælp”
Niels – far til datter på 20 år
“ Vores datter havde en svær gymnasietid. Stoppede og begyndte på HF. Vi havde det svært med at tale med hende. Vi kom konstant i konflikt. Vi hørte om Kira via kommunen, og valgte at tage kontakt, da vi ikke vidste hvad vi skulle gøre. Vi vidste ikke hvilket arbjede vi selv skulle igennem, men igennem samtaler med vores datter og os forældre, kom vi ind i en dybere forståelse af hinanden. Vi landede og vi står stolte og ser vores datter 25 år gammel, selvstændig erhverv og stortrives”
Forældre til AS
“Mine 3 unge mennesker lider i varierende grad og form af angst. Det er barsk, især dem, men også for os forældre. Her har Kira Steensgaard nået ind til dem og deres kerne, med såvel sin psykologiske faglighed og sin holistiske tilgang – hun ser altid hele det unge menneske, både krop og sjæl. I Kira følges empati, analytisk skarphed og intuition ad i en sjælden kombination. I vores familie er vi dybt taknemmelige for det Kira kan. Og så har hun en skøn humor!”
BA – mor til 3
“Vores søn på 27 år har igennem en del år haft det svært. Har været hos adskillige psykiatere, behandlere m.fl. Ingen har som Kira, kunnet samle ham ud fra et helt billede. Hun har hjulpet med at holde tråden for os som familie, vores søn, med de forskellige samarbejdspartnere. Uden hende var han/vi som familie aldrig kommet så langt i at få vores søn tilbage til livet.”
Søren – far til voksen søn
“Vi havde hørt om Kira igennem andre forældre, som havde forsøgt alt i forhold til deres barns trivsel. Vores datter har sovet dårligt i flere år, ikke kunnet koncentere sig i skolen. Den måde Kira taler med vores datter, og os forældre, samt behandler med naturmedicin, behandlinger, hjemmebesøg samt samarbejdet med neuropsykolog og læge, er helt unik for vores situation. For første gang i flere år, sover vores datter godt og har energi til at spise med os om morgen, hun har færre dage med ondt i maven. Hun udfolder sig igen efter år med lavt selvværd og er tilbage i skolen”
Dorthe – mor til 13 årig pige
“Jeg synes det var virkelig godt og rart at tale med dig. Det gav mig en lille bid af en større forståelse af mig selv, og mit sind, en forståelse der er svær at forstå når man selv står med det og tænker, hvorfor er jeg, som jeg er. Men det giver pludselig langt større mening, når man ikke bare ser fra sit eget perspektiv, men langt længere udefra det universielle og sjælens fortid. Det gav mig en aha oplevelse af at måske er der en større mening med at jeg er som jeg er, en grund som du kunne hjælpe mig at finde. Jeg synes det er en fantastisk måde du arbejder på, for mig gav det langt større mening, end de psykologer jeg har gået hos, for du kan gøre det konkret i hverdagen. I stedet for at det hele er rationelt, men kan se det hele i et større perspektiv. Der kommer så mange nuancer frem, som om du folder et billede ud, som vi sammen studerer. Det giver så meget mening at du blander dine metoder, og fuldstændigt forståeligt sprog.”
Emil – 22 år
“At være i rådgivnings/samtale forløb hos Kira, har været utroligt givende. Hun er et helt igennem fantastisk menneske, som møder sine klienter, lige præcis hvor de er. Jeg følte mig tryg i hendes selskab og man er ikke i tvivl om at man bliver forstået og hørt – samtidig bliver man presset til at få de svære ting på tale, hvilket ofte er det som der er brug for trods, frygten. Angst og kontrol har fyldt meget i mit liv, og Kira har hjulpet mig med både at give slip på kontrollen og tage fat på livet. Hendes sammensætning af naturmedicin, psykologi og spiritualitet, har vist mig at krop og sjæl, virkelig er forbundet og dermed også påvirkelige af hinanden. Jeg forstår virkelig nu, at stoppe op, når kroppen ikke næres med kærlighed, så tager sindet over, og stresser mig, men jeg kommer hurtigt tilbage i balance. Jeg anbefaler på det varmeste Kira”
T.A. – 20 år
Jeg er gravid med mit første barn, og usikkerhed og uro, gør mig ked af det. At jeg kan komme ned og tale med Kira om alle de følelser jeg går igennem er så godt for mig. Jeg føler Kira kan se min egen opvækst, hvordan det påvirker min graviditet og så kan hun fortælle om barnet, og hvordan det forbindes. Efter jeg hver 14.dag giver mig selv energibehandling, sover jeg dybt, og kan mærke at mit barn er faldet til ro”
Mette – 27 år
Da jeg havde født mit andet barn, var jeg udmattet. Mit barn sov ikke og det påvirkede mig. Jeg blev vred på vores søn og skændtes med min mand. Første gang jeg kom i klinikken havde jeg ikke mit barn med mig, men fik energibehandling. Og jeg mærkede at noget faldt på plads inde i mig. Men, mit barn sov stadig ikke. Derfor anbefalede Kira, at jeg tog mit barn med til en behandling. Og med mit barn hos mig, under behandlingen, mærkedes det tydeligt, hvordan vi fandt ind i en ro. Behandlingen har betydet alt for os, som familie. Jeg hviler i mig selv, min søn sover roligt.
Erica – 33 år

Få 15 % på

første setting

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.