Rådgivning

Tvivl og frustration er ofte det, som gør udslaget, når mennesker henvender sig. Jeg arbejder fra mit grundfundament, som holistisk psykologisk rådgiver og mener, at vi skal helt ind og finde årsagen samtidig med vi behandler/skaber rammen, for healingsprocessen, indefra. 

Vi bruger den første setting på, at afdække det indre og ydre landskab,  og sammen får vi øje på det essentielle i dig.

Jeg siger tingene empatisk, men også direkte og forståeligt, som peger indad for at samle dit indre landskab og udad med en handleplan, så du igennem forløbet hele tiden har et spor at følge.

Kind words

DET SIGER MINE KLIENTER

Forløb

Med hendes rationelle hjerne og intuition, som er hendes stærkeste værktøj, fornemmer hun dine potentialer og kompetencer. 

Kira arbejder udelukkende med forløb, som minimum består af 5 sessioner.

Dit forløb, barn, ung, voksen indledes med en session på 2 timer, hvor DET HELE MENNESKE gennemgåes.

Hun ser altid potentialer, og hvilke mønstre som hindrer at de kan udfoldes. Desuden gennemgåes en behandling, hvor der tunes ind på kroppens ubalancer.

Du vil efterfølgende modtage skriftlig personlig handleplan, som indeholder rådgivning, der støtter dig i at genskabe dig, som et helt menneske igennem forandring, udvikling og varige resultater.

Hendes stærke intuition, et af de spirituelle redskaber, er hendes link til at støtte dig allerbedst.

Kira arbejder autentisk og rådgiver dig, som tjener dig allerbedst, på at du kommer i balance og udfolder dit potentiale.  Måske du kommer med en fornemmelse selv, og med det tages udgangspunkt, velvidende at Kira går dybere. Det får dig til hurtigt og effektivt frem til de temaer, som vil tjene at blive bearbejdet i de kommende sessioner. Sammen får I øje på og talt om de blokeringer og skjulte mønstre som gør dig blind, for din udvikling.

Fra hendes ledelsesmæssige erfaring skabes en struktur og individuel handleplan så du både ser resultater i privat og professionelt, gældende børn og voksne.  

Få 15 % på

første setting

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.