Samtale salon “Giv din sorg et sprog”

150,00 kr.

SAMTALESALONER: Er en befriende og let måde at være med det svære. En aften, hvor jeg faciliterer et nærværende og kærlighedsfyldt rum, for dig , som har manglet et sted at gå hen, da tab og sorg, ramte dig.

Derfor:kommer jeg nu rundt i landet og afholder samtalesaloner, hvor jeg med afsæt i det teoretiske og praktiske flet om sorg, inspirerer og holder et tillidsfyldt rum for dig, hvor sorgen har taget bolig eller for dig som gerne vil lære mere om sorgens sprog og hjælpe andre.

HVORFOR SORG: gennem mit liv har jeg manglet andre at dele sorgen med. Jeg mistede mit livsanker, som 23 årig, og hvor jeg end vendte mig hen, mødte jeg tavshed. Men på intet tidspunkt – at få lov til at tale om alt det iboende sorgen, havde aktiveret.

Helt konkret har det betydet, at jeg simpelthen glemte at give den plads og finde mit eget sprog for min sorg og min kærlighed. Det har taget år, at forstå sorgens mekanismer, en rejse jeg på ingen måde vil være foruden. I dag er det en del af mit virke, at skabe forskellige “arenaer” hvor mennesker mødes om det fælles – sorg og håb.

Derfor har du nu muligheden for at komme og dele, blive inspireret og være i et fællesskab med andre, som er nysgerrige på at møde andre, hvor sorg eren del af livet- Der er ikke “delepligt” men lyst til at være og lytte er en fordel.

Få 15 % på

første setting

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Samtale salon “Giv din sorg et sprog”
150,00 kr.